Együttműködés a Feldmár Intézettel

Előadás: 

Az elmúlt évad során több izgalmas rendezvényen is részt vettünk a Feldmár Intézet szervezésében. A Soha senkinek és A gyáva című előadásiankat játszottuk a Nőkérdés sorozat részeként. A két telt házas eseményen Feldmár András is beszélt a darabok által felvetett problémákról, kérdésekről. Ezt egy-egy beszélgetés követte, amit Scherer Péter moderált. A Soha senkinek után Szalay Krisztivál, A gyáva után Kardos Horváth Jánossal és Gombola Andrással.

Szintén a Feldmár Intézet szervezésében került sor a Hekkeld meg a történeted elnevezésű workshopra, amelynek keretében Scherer Péter és Gyulay Eszter két nap alatt színházi átprogramozásra bújtotta fel a résztvevőket, a saját életük legbonyolultabb forráskódjaiból kiindulva.  

A Balassagyarmati Fegyház és Börtönben a Vakság című előadásunkkal vendégszerepeltünk, lélegzetelállító élmény volt a fogvatartottak figyelme és érzékenysége. 

Az együttműködés a nyáron is folytatótódik, Testvérest című darabunkat a Kapcsolat Nyári Egyetemen láthatják majd az érdeklődők Bátonyterenyén.